In afara de pui, restul sunt partial comestibile... sau deloc. Opera mea de arta dintr-o zi de duminica. Daca mama ar fi fost langa mine, mi-ar fi spus ca am gatit asa de "bine" pentru ca am facut treaba in Sfanta Dunminica... si ca Doamne-doamne ma pedepseste pt asta.. Ori e asta, ori sunt eu un bucatar "excelent" ...
Enjoy my master-piece :D
(sunt afisate in ordine invers cronologca. Ce s-a dorit a fi sunt: un sufleu de brocoli si conopida, si un pui la cuptor umplut cu legume...)
up: puiul schingiuit
up: puiul bronzat
up: o portie din "delicosul" sufleu de brocoli
up: puiu pregatit pentru un extra bronz
up: sufleul proaspat scos de la sauna
up: puiul imbracat de sarbatoare
up: puiul facandu-si de cap cu un avocado de pe masa
up: puiu in curu' gol
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu