duminică, 17 ianuarie 2010

pets... my pet... my love






Multe persoane mi-au zis ca nu inteleg cum papagalii pot fi animale de companie, adica cum poti sa te atasezi de o pasare. O idee gresita, pe care cred ca nu o poti schimba pana nu o traiesti.
Eu sunt fericita stapana a unui perus, de care nici nu va pot spune cat de tare m-am atasat. Pe langa faptul ca se chinuie sa invete tot timpul noi cuvinte pe care sa le rosteasca incercand sa isi impresioneze "iubitele" atunci cand le curteaza (aka telecomanda si cuiul din draperie) isi arata afectiunea fata de noi la fel de mult cum si-o arata si un catel cand isi vede stapanul. Este foarte afectuos si interactioneaza f mult cu noi. Sunt putin perusi care se comport asa, si ca sa ajungi la performante trebuie sa te tii de "coada" lor :)). Dar la fel se intampla cu orice animalut pe care vrei sa il ai in casa si cu care vrei sa interactionezi.
Lasand la o parte toata palavrageala, am sa va arat niste poze cu "puricu" in toata splendoarea lui si un mic filmulet de la inceputuri, cand a inavat primele lui cuvinte: cutzu-cutzu. Intre timp a mai evoluat si acum mai zice si: puricu, puricutzu, cocutzu, mai face si in cateva feluri pe care nu le pot descrie in cuvinte dar care tot de la noi le-a invatat, si acum se chinuie sa zica prima lui fraza: ce face puricu?
Enjoy!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu